Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква е нормалната температура на Алфа 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

ягуара е 91 наи голямото купе xj 3.0 термостата толко струва там за транспорт не са му зели нищо защото с фирмата има и други взаимоотношения а много ясно 4е ште ти земат толко за смяна нали е
    ягуар :noughty: те за тва зимат толко ина4е нема никва разлика в смяната на маслото с друга кола и мойе много по тънко да минеш

Comment

утре ще ти дам един тел на един маистор за ягуари в софиа да видиш колко зима за смяна на масло

Comment

Първоначално публикувано от shadow
        как си го разглобил тва нема разглобяване освен с 4ука моиа е капселован дори и да го отвориш как ще го уплатниш като го зглобяваш
        :surender:
        На старата ми АЛФА 33 1.5 не беше капсулован а на мястото на капсуловкате имаше уплатнител от гума и два болта ф8 които притискаха горната и долна част.

Comment

блазе ти

Comment

извиняваи 4е се забавих бях загубил визитката на маистора
            ето тел 8320038 Георги Димитров по принцип се занимава и с алфи
            има една 33 и един ягуар много съм доволен от това как прави центровка
            ходих в няколко сервиза само тои я направи ок

Comment

Ами да смених термостата и сега вси4ко е ок.Държи си 80 градуса.

Comment

Леле

92°
                Alfa 33S16V Permanent4

Comment

Re: Леле

Първоначално публикувано от ARomeo
                  92°
                  Колега,възможно е уредчето,показващо температурата понякога да не показва съвсем точно. Например ако километража е пипан, е достатъчно лекичко да се бутне или натисне стрелката и веднага стойностите се променят. За по-сигурно е най-добре да се замери температурата на водата в разширителя с дигитален термометър.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Колега, на толкова градуса трябва да включи перката
                    Alfa 33S16V Permanent4

Comment

Перката се включва при различни градуси в зависимост от различните версии. На самия датчик пише работната амплитуда,ако е оригинален
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

на моята алфа33 смених термостата.взех го от александър ауто.марка BEHR за 26-28 лева.държи си 80 градуса през всички сезони.перката се включва на 92 и се изключва на 87 градуса
                        Alfa Romeo 33 1.5 8V I.E. - 1992 год.

Comment

И на моята се пуска перката на 80. Сега зимата 50 немога да вдигна иначе лятото обикновенно около 60-70 зависи пак от карането де.
                          Alfa Romeo 33 Sport Wagon 1.7 i 16v Boxer

Comment

Първоначално публикувано от Rado_G
                            И на моята се пуска перката на 80. Сега зимата 50 немога да вдигна иначе лятото обикновенно около 60-70 зависи пак от карането де.
                            Смени си термостата. Това е слабото място на 16 "волтовите" двигатели
                            Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

колеги,нов съм тук знам че сигурно има и такава тема,но тук попадам на тов и затова тука задавам въпроса си.Карам алфа 1,4-2карба 92 година и аз имам проблем с температурата някои може ли да ми каже какъв е термостата ми защото не съм от София(студен съм )а колата не е при мен и не знам какъв термостат трябв да купя.и ако може да споменете цената ще съм ви мн. благодарен.
                              ПОЗРАВИ!!!
                              92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                              95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                              90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                              00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

Първоначално публикувано от DJ
                                колеги,нов съм тук знам че сигурно има и такава тема,но тук попадам на тов и затова тука задавам въпроса си.Карам алфа 1,4-2карба 92 година и аз имам проблем с температурата някои може ли да ми каже какъв е термостата ми защото не съм от София(студен съм )а колата не е при мен и не знам какъв термостат трябв да купя.и ако може да споменете цената ще съм ви мн. благодарен.
                                ПОЗРАВИ!!!
                                Дай номер на шасито
                                Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Working...
                                X